Košík je prázdný
Kategorie zboží
Zákaznická linka

BERGHOFF Gril keramický BERGHOFF RON small BF-2415703


Keramický gril RON od belgické značky BergHOFF je vyrobený ze silnostěnné tepelně odolné keramiky.
Prodej ukončen

Výprodej zboží této kategorie - slevy až 80%


Podrobný popis

<STRONG>Keramický gril RON od belgické značky BergHOFF</STRONG> je vyrobený ze silnostěnné tepelně odolné keramiky.
Těmto grilům se říká Kamado, dokonale kombinují funkce grilu, pece a udírny v jednom. Kamado výrazně rozšiřuje možnosti přípravy těch nejrůznějších pokrmů. Není to jen venkovní gril, ale kompletní venkovní kuchyně. Kromě tradičního grilování, můžete zcela jednoduše také udit, pomalu vařit, péct pizzu, chleba i koláč.
Vše díky jedinečným vlastnostem keramického pláště, který akumuluje teplo mnohem lépe než kov a udrží uvnitř grilu teploty až do 350°C. Teplotu můžete snadno regulovat a to horním libovolně ovladatelným komínem i spodním přívodem vzduchu.
Na grilovacím roštu o průměru 27 cm hravě obsloužíte až 4 osoby najednou.
Jen ty nejlepší materiály a precizní zpracování od značky BergHOFF zajišťují dlouhou životnost grilu.

<STRONG>Parametry keramického grilu BergHOFF:</STRONG>

  • materiál grilu: smaltovaná keramika
  • materiál konstrukce: litina
  • rukojeť z bambusového dřeva
  • prvky z nerezové oceli 18/10
  • tloušťka stěny: 2 cm
  • litinová přívěra vzduchu ve víku
  • nerezová větrací mřížka pro regulaci
  • teploměr ve víku
  • palivo: dřevěné uhlí
  • určeno pro počet osob: 1-4
  • rozměry grilovacího roštu: 27 cm
  • rozměry celého grilu: 41 x 36 x 57 cm
  • hmotnost: 24 kg

    <STRONG>Více o grilech typu KAMADO:</STRONG>
    Kamado je keramický gril ve tvaru vejce, původně objevený v Japonsku, který je nenadarmo čím dál více oblíbený po celém světě. V keramickém grilu lze i v zimě udržovat teplotu od 70°C do 350°C i po několik hodin. Teplotu v grilu lze díky regulovatelnému přívodu a odvodu vzduchu jednoduše ovlivnit a regulovat. Jednoznačně nejlepším palivem pro vytopení keramického grilu je pak dřevěné uhlí. Svůj tvar nemají tyto grily jen tak. Jakmile zavřete víko, dochází uvnitř k dokonalé cirkulaci horkého vzduchu a jídlo se tak připravuje zcela rovnoměrně ze všech stran. Keramika odráží teplo, které vzniká hořením dřevěného uhlí, vytváří rovnoměrné proudění vzduchu a díky tomu mají pokrmy nepřekonatelnou chuť, zůstávají křehké a šťavnaté. Díky regulovatelnému odvodu vzduchu komínem, lze, pokud máte rádi, snadno docílit také oblíbené kouřové chuti masa, která navíc uvnitř keramických grilů nevzniká nezdravým přepalováním tuků. Kvalitní keramika s dvouvrstvým smaltovaným povrchem zajistí vysokou odolnost proti venkovním vlivům. Zároveň perfektně izoluje a díky tomu spaluje až o polovinu méně uhlí než klasické grily.

    <STRONG>Pokrmy, které lze připravovat na KAMADO grilech:</STRONG>
  • steaky, panenku, bůček, celé kuře, křidýlka, stehýnka, žebírka
  • trhané maso, burgery
  • korýši, měkkýši
  • grilovaná zelenina, sýry
  • uzený losos, ryby, uzená žebra
  • pečené či grilované brambory
  • pizza
  • chleba
    a mnoho dalších