Košík je prázdný
Kategorie zboží
Zákaznická linka

La cuisine tcheque - Harald Salfellner


Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc.
Vaše cena 390,00
Vaše cena bez DPH 390,00
 
Dostupnost Skladem 2 ks
Odesíláme v pondělí 29.4.

Výprodej zboží této kategorie - slevy až 80%


Podrobný popis

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však zdaleka není všechno. České země jsou totiž truhlou lukulských pokladů skrývající bohatství lahůdek a dobrot, a to přímo v srdci Evropy. Posaďte se tedy ke kuchyňskému stolu českého národa a nechte si naservírovat to nejlepší, co česká kuchyně nabízí. Je libo ještě trochu pražské šunky?


Parametry

Autor: Harald Salfellner