Košík je prázdný
Kategorie zboží
Zákaznická linka

LifeLike Kakaová hmota 250 g


Kakaová hmota - 100% belgická čokoláda.
Vaše cena 170,60
Vaše cena bez DPH 152,30
 
Dostupnost Skladem > 5 ks
Odesíláme v pondělí

Podrobný popis

Extrémně silné a bohaté aroma bobů „Nacional“ - vysoký obsah kakaa a chuťová vyváženost – nesmí chybět v žádné kuchyni. Kakaová hmota bývá označována jako tzv. „100% čokoláda“. Jedná se o čistou kakaovou hmotu vyráběnou z celých kakaových bobů. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou. 100% syrová kakaová hmota vzniká mletím a lisováním sušených kakaových bobů ve speciálních mlýnech a obsahuje 50-55 % kakaového másla. Neobsahuje žádné další suroviny a dá se použít k přímé konzumaci. Kakaové boby jsou nabité antioxidanty, vitamíny, minerály a látky sloužící jako neurotransmitery, které dodávají tělu energii, dobrou náladu a jasnou mysl. Kakaová hmota by měla být vyrobena z nepražených kakaových bobů, ve kterých jsou zachovány všechny zdraví prospěšné látky. Kakao obsahuje látku theobromine, která tvoří mezi 1-2 % kakaového bobu, má dilatační účinek na cévy a dokáže velice efektivně podporovat nervový systém. Theobromine má přitom jenom 1/4 stimulačního účinku jeho sesterské molekuly kofeinu. Theobromine má jemný diuretický účinek a je využívaný jako základní složka přírodních prostředků na snížování krevního tlaku a prevence infarktu.

bez palmového olej ideální pro pečení vegan vhodné pro příznivce lowcarb Výhody použití:

obsahuje 50–55 % kakaového másla typ kakaových bobů: Nacional aroma: zemité, kakaové temperování na nižší teplotu než standardní čokoláda rychlejší krystalizace Země původu: Ekvádor Baleno a zprácováno: ČR Tabulka nutričních hodnot:

100 g

Energetická hodnota 2 664 kJ / 637 kcal

Tuky 58,8 g

  • z toho nasycené mastné kyseliny 36 g

Sacharidy 16,8 g

  • z toho cukry 1 g

Bílkoviny 15,6 g

Vláknina 7,2 g

Sůl < 0,10 g Složení: Kakaový prášek, 50-55 % kakaové máslo, přírodnívanilkový extrakt bourbon Madagascar. Upozornění:Výrobek může obsahovat stopy skořápkových plodů. Nevystavujte slunečnímu záření. Skladujte do teploty 25 °C a relativní vlhkosti 70 %. Po otevření spotřebujte do 14 dnů. Minimální trvanlivost do: viz. zadní část obalu. Alergeny jsou zvýrazněny tučně.