Košík je prázdný
Kategorie zboží
Zákaznická linka

Zemědělství a potraviny - Encyklopedický předhled


Kniha vznikla ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou v Praze. Snahou knihy je poukázat na propojenost faktorů prostředí, vlastní zemědělské produkce a vyrobených potravin, ať již jde o jejich …
Vaše cena 709,20
Vaše cena bez DPH 709,20
 
Dostupnost Skladem 4 ks
Odesíláme v úterý

Výprodej zboží této kategorie - slevy až 80%


Podrobný popis

Kniha vznikla ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou v Praze. Snahou knihy je poukázat na propojenost faktorů prostředí, vlastní zemědělské produkce a vyrobených potravin, ať již jde o jejich množství (včetně výhledů do budoucna), nebo kvalitu. V první část je o seznámení s historií, současným i budoucím významem zemědělství a zasazení produkce do kontextu prostředí. Druhá část je věnována produkčním systémům a třetí potravinám a způsobům zpracování zemědělských produktů. Zajímavé informace v knize naleznou nejen studenti středních škol, jímž je především určena, ale i široká veřejnost, která se v jediné knize získá ucelený přehled.


Parametry

Autor: Josef Holec, kol.