Košík je prázdný
Kategorie zboží
Zákaznická linka

Atlas chutí Čech, Moravy a Slezka - Regionální kuchařka


Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, valašský skopový guláš, ornamentální chodské koláče, smažený chřest z jihu Moravy …
Vaše cena 638,80
Vaše cena bez DPH 638,80
 
Dostupnost Skladem > 5 ks
Odesíláme ve středu

Výprodej zboží této kategorie - slevy až 80%


Podrobný popis

Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, valašský skopový guláš, ornamentální chodské koláče, smažený chřest z jihu Moravy nebo patenty s oskerušovými povidly ze Slovácka. Domácí strava je proti té restaurační osobní, spojená s konkrétními lidmi a příběhy. Stojí na běžně dostupných a lokálních surovinách a obvykle nevyžaduje složité postupy. ***************** Poznejte chuťový místopis Čech, Moravy a Slezska: * 13 kapitol podle tuzemských etnografických regionů včetně představení základních surovin * 135 receptů na polévky, hlavní jídla i sladké, pokrmy všední i sváteční * 40 tipů na výlety do přírody i za gastronomickými zážitky včetně map * 13 stále živých regionálních tradic z Valašska, Slovácka, Brna, Haná, Slezska, Podkrkonoší, Horácka, Polabí, Prahy, Jižní Čechy, Šumavy, Chodska a Sudet.