Košík je prázdný
Kategorie zboží
Zákaznická linka

Babiččiny regionální recepty za pár kaček - Dalibor Marounek


Víte, co jsou to beleše, jak se připravuje dumlikačka nebo co je podstatou kočičí svatby?
Prodej ukončen

Výprodej zboží této kategorie - slevy až 80%


Podrobný popis

Víte, co jsou to beleše, jak se připravuje dumlikačka nebo co je podstatou kočičí svatby? Za originálními a pro mnohé cizorodými názvy se skrývá šest desítek receptů na krajové speciality, které jednak prověřil čas, jednak je pořídíte za neobyčejně levný peníz a navíc si určitě pochutnáte. Na rozdíl od Hruškových "kůžiček" si můžete být jisti, že tyto krajové speciality uvaříte z poctivých surovin a jsou to ve své podstatě staročeská gruntovní jídla. Některá pocházejí z Podkrkonoší, jiná z Beskydska nebo třeba ze Šumavy, ale jedno je spojuje - tak jako si na nich pochutnaly naše babičky či prababičky, u vás tomu nebude jinak. Všechny recepty obsažené v knize jsou doprovázeny i barevnými fotografiemi.


Parametry

Autor: Dalibor Marounek