Košík je prázdný
Kategorie zboží
Zákaznická linka

Chvála české kuchyně - bible české gastronomie - Jarmila Schreiberová


Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie.
Vaše cena 605,20
Vaše cena bez DPH 605,20
 
Dostupnost Skladem 5 ks
Odesíláme v pondělí 8.4.

Výprodej zboží této kategorie - slevy až 80%


Podrobný popis

Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům.
V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd.
Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.


Parametry

Autor: Yvetta Dörflová, Jarmila Schreiberová