Košík je prázdný
Kategorie zboží
Zákaznická linka

Cukroměr 0-35% s teploměrem 22cm EURO


Cukroměr s teploměrem pro profesionální měření. Cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu).
Vaše cena 347,40
Vaše cena bez DPH 287,10
 
Dostupnost Skladem > 5 ks
Odesíláme ve čtvrtek 2.5.

Výprodej zboží této kategorie - slevy až 80%


Podrobný popis

Cukroměr s teploměrem pro profesionální měření. Cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu). Pro měření musí být zkumavka naplněna analyzovaným moštem na 2/3 výšky (zkumavka není součástí). Měřená tekutina by neměla obsahovat pevné částice a plynové bubliny. Množství kapaliny by mělo být takové, aby plovák umístěný ve zkumavce volně plaval, nedotýkal se dna a stran testovacího zkumavky. Měření obsahu cukru v pivu se provádí stejným způsobem jako u vína. Rozsah doporučených počátečních koncentrací cukru v mladině 8-10 Blg °. Fermentace piva je považována za dokončenou, pokud je hodnota v rozmezí zelených (0 - 2 Blg °). Rozsah měření 0 až 35'Blg. Délka cukroměru 22 cm. Pro přesné měření se doporučuje teplota kvasu 20°C. Baleno v ochranném tubusu. Vyrobeno v EU. EAN 0000059000518