Košík je prázdný
Kategorie zboží

Cukroměr 0-35% s teploměrem 22cm EURO


Cukroměr s teploměrem pro profesionální měření.
Vaše cena 297,80
Vaše cena bez DPH 246,10
 
Dostupnost Skladem > 5 ks
Odesíláme ve čtvrtek

Výprodej zboží této kategorie - slevy až 80%


Podrobný popis

Cukroměr s teploměrem pro profesionální měření. Cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu). Pro měření musí být zkumavka naplněna analyzovaným moštem na 2/3 výšky (zkumavka není součástí). Měřená tekutina by neměla obsahovat pevné částice a plynové bubliny. Množství kapaliny by mělo být takové, aby plovák umístěný ve zkumavce volně plaval, nedotýkal se dna a stran testovacího zkumavky. Měření obsahu cukru v pivu se provádí stejným způsobem jako u vína. Rozsah doporučených počátečních koncentrací cukru v mladině 8-10 Blg °. Fermentace piva je považována za dokončenou, pokud je hodnota v rozmezí zelených (0 - 2 Blg °). Rozsah měření 0 až 35'Blg. Délka cukroměru 22 cm. Pro přesné měření se doporučuje teplota kvasu 20°C. Baleno v ochranném tubusu. Vyrobeno v EU. EAN 0000059000518


Výrobce
KOZÁČEK Velkoobchod s.r.o.

Bílanská 1822/1, 767 01 Kroměříž, CZ
Email: obchod@kozacek.cz  Telefon: +420 573 342 589  URL: https://www.kozacek.cz/kontakty/