Košík je prázdný
Kategorie zboží
Zákaznická linka

Jak se dělá cidre, calvados, pommeau - Helena Uhrová


Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát - jablkovici.
Vaše cena 255,40
Vaše cena bez DPH 255,40
 
Dostupnost Skladem > 5 ks
Odesíláme ve čtvrtek 16.5.

Výprodej zboží této kategorie - slevy až 80%


Podrobný popis

Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát - jablkovici. Jenže pozor - jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu? Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.


Parametry

Autor: Helena Uhrová