Košík je prázdný
Kategorie zboží
Zákaznická linka

Xavax potravinářská vazelína (silikonové mazivo) OKS 1110, 20 g


- speciální silikonové mazivo pro použití jako těsnění/ lubrikant v kuchyních, koupelnách, domácnostech a dílnách - pro variace, komponenty a těsnění v plně automatických kávovarech, nádobách na mléko, …
Vaše cena 281,60
Vaše cena bez DPH 232,70
 
Dostupnost Skladem > 5 ks
Odesíláme ve čtvrtek 4.4.

Výprodej zboží této kategorie - slevy až 80%


Podrobný popis

  • speciální silikonové mazivo pro použití jako těsnění/ lubrikant v kuchyních, koupelnách, domácnostech a dílnách
  • pro variace, komponenty a těsnění v plně automatických kávovarech, nádobách na mléko, spojích atd.
  • může být použit na lubrikaci kuchyňských zařízení jako např. univerzálních kráječů, mixérů, kuchyňských robotů atd.
  • vhodný i pro studené / teplé vodovodní ventily v sanitárních zařízeních a topení nebo potravinářském průmyslu
  • vysoká efektivita díky výborné přilnavosti ke všem materiálům
  • neutrální k plastovým materiálům a elastomerům
  • konzistentní vlastnosti: nevysychá, neztvrdne a neteče
  • odolný vůči studené a horké vodě, acetonu, etanolu, ethylen glykolu, glycerinu a metanolu
  • toxicky nezávadný a testovaný v souladu s německou směrnicí LFGB
  • nezanechává pach ani chuť
  • bezpečný při použití s potravinami
  • testovaný DVGW v souladu s normou DIN EN 377
  • vhodný pro teploty v rozsahu od -40 ° C do + 200 ° C
  • průhledné silikonové mazivo (potravinářská vazelína)
  • obsah: 20 g
  • vyrobeno v Německu

    Informace pro spotřebitele
    Použití:
  • důkladně vyčistěte místo, kam chcete přípravek aplikovat
  • aplikujte rovnoměrně v tenké vrstvě
  • nenanášejte příliš mnoho maziva

    Vždy se řiďte pokyny výrobce zařízení.
    Plastové materiály na bázi silikonu, např. silikonová guma, se mohou částečně rozpustit působením silikonového maziva.
    Po otevření spotřebujte do 36 měsíců a skladujte při teplotě mezi 0 ° C až + 40 ° C.
    Releases: NSF H1 reg. no. 124381 beer froth; KTW seals D2 DVGW DIN EN 377 reg. no. NG-5162BL0482