Košík je prázdný
Kategorie zboží
Zákaznická linka

Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem - Maria Dallen


Zelené potraviny neboli výhonky obilovin, luštěnin a jednobuněčné řasy představují revoluci v péči o zdraví.
Vaše cena 104,70
Vaše cena bez DPH 104,70
 
Dostupnost Skladem > 5 ks
Odesíláme v pondělí 13.5.

Výprodej zboží této kategorie - slevy až 80%


Podrobný popis

Zelené potraviny neboli výhonky obilovin, luštěnin a jednobuněčné řasy představují revoluci v péči o zdraví. Obsahují totiž nejen rostlinné barvivo chlorofyl, které má unikátní regenerační, protizánětlivé, hojivé a deodorační účinky, ale také většinu nezbytných vitaminů a minerálů, esenciální aminokyseliny, aktivní enzymy a další živiny v ideálních vzájemných poměrech. Díky tomu se vyznačují zcela unikátními účinky na lidské zdraví. Kniha Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem přináší obsáhlý, ale čtivý přehled vědecky potvrzených účinků nejznámějších zelených potravin: mladého ječmene, mladé pšenice, alfalfy, chlorely, spiruliny, mořských řas i vybraných druhů zeleniny. Dozvíte se v ní i to, jak zelené potraviny užívat při konkrétních zdravotních potíží, jak je pěstovat a zpracovávat, jak se vyznat v nabídce potravních doplňků a řadu dalších zajímavých informací.


Parametry

Autor: Maria Dallen